Despre noi

Ce sunt produsele bio?

In sens general, produsele bio sunt acele produse realizate fara utilizarea substantelor chimice, fara intervenții genetice si in armonie cu natura si mediul inconjurator.
In mod uzual, se numesc produse bio/organice/ecologice.

Metodele noastre de combatere a daunatorilor si de hranire a legumelor pleaca de la plante si nu de la chimicale.  Folosim numai ingrasamant natural de la animale (balegar si gainat de pasare), iar metodele de prevenire si combatere a daunatorilor sunt exclusiv biologice. Folosim macerate de urzica, coada calului, cenusa de lemn, var si gainat de pasare. Deasemenea am invatat ca plantele se ajuta intre ele si de aceea folosim culturi intercalate si gandim cu atentie rotatia culturilor in gradina pentru a micsora sansele aparitiei daunatorilor.

Toate legumele sunt lasate sa creasca in ritmul lor natural.

Misiunea noastra este aceea de a oferi clientilor nostri produse si servicii de cea mai inalta calitate. Pentru noi, este important fiecare client in parte.

Trimite-ne pareri si sugestii pe e-mail la george@veryfresh.ro sau puteti folosi formularul de Contact de pe site.
Pentru a mentine un dialog eficient si imbunatatiri constante, salutam orice sugestie si opinie din partea clientilor si a vizitatorilor site-ului nostru.