Blog

One Comment

  1. george
    16 aprilie 2017 @ 19:29

    Rosiile si castravetii, surse de sanatate – sfaturi pentru pastrarea rosiilor si a castravetilor

    Rosiile
    – pastreaza-le la temperatura camerei. Frigul din frigider poate degrada aroma lor;
    – evita sa le pui langa surse de caldura sau de lumina puternica (langa ferestre);
    – pentru sezonul rece le poti pastra sub forma de suc de rosii, rosii uscate in ulei sau in suc propriu.

    Castravetii
    – castravetii se pot pastra bine pentru perioade scurte de timp (2-3 zile) la temperaturi de cel mult 15 grade;
    – consuma castravetii cu coaja, dupa spalare. Coaja contine fibre si dioxid de siliciu, nutrient care stimuleaza pancreasul si controaleaza glicemia;
    – scoateti semintele de la castraveti daca dati la copii. De multe ori, seminetele castravetilor trecuti au gustul amar si sunt mai greu de digerat.

    Sursa clicksanatate.ro

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *